21-5's hyggelige hovedkontor i Hørsholm
Office Manager

Carina Wagner Jelert

Carina er vores yderst vellidte Office Manager, et varmt og trygt element, med et sikkert overblik og hjertet på rette sted. Til daglig nyder 21-5 kontorerne godt af hendes alsidige og professionelle erfaring fra hotel og konferencebranchen, krydret med struktur fra uddannelsen som akademiøkonom.

Carinas utrættelige servicegen har især tyske hoteller nydt godt af, indenfor grene af konference- og salgskoordinering, reception og housekeeping. Nysgerrigheden efter at møde mennesker og opleve forskellige kulturer, har Carina ikke alene dyrket i sine unge år i Hamborg, men også fået forstærket under sine 13 år i Singapore, hvor hun har boet sammen med sin lille familie. Hun betegner selv de mange år i udlandet som en bred vifte af oplevelser og udfordringer, som hun holder meget af at folde ud.

Glæden ved at Carina er landet hos 21-5 er stor for os alle, og vi holder af at opleve hendes varme væsen i hendes udadvendte stilling, der forener trivsel for de forskellige afdelinger og gæster af huset, med den bedste oplevelse af 21-5 kontorerne.

Carina bor tæt ved sin hjemstavn og vores 21-5 kontor i Hørsholm – men det er ifølge hende selv kun lige indtil det rette sted dukker op i området. I fritiden nyder hun at tilbringe tid med sin mand Morten og sønnike Adam samt en stor familie. Der tilbringes en del tid på tilskuerpladserne når Adam spiller sine fodboldkampe, men også indretningen af familiens sommerhus i Nykøbing Sj. trækker. Carinas eget boldøje er i spil når hun er på tennisbanen, og så holder hun meget af at være på spadseretur om aftenen.