21-5's hyggelige hovedkontor i Hørsholm
Property Operations & Support

Carina Wagner Jelert

Carina er en del af 21-5 support temaet og hendes alsidige og professionelle erfaring fra hotel og konferencebranchen, krydret med struktur fra uddannelsen som akademiøkonom kommer alle til gode.

Carinas servicegen har især tyske hoteller nydt godt af, indenfor grene af konference- og salgskoordinering, reception og housekeeping. Nysgerrigheden efter at møde mennesker og opleve forskellige kulturer har Carina ikke alene dyrket i sine unge år i Hamborg, men også fået forstærket under sine 13 år i Singapore, hvor hun har boet sammen med sin lille familie. Hun betegner selv de mange år i udlandet som en bred vifte af de bedste oplevelser og udfordringer, som hun holder meget af at folde ud.
Carina bor i Rungsted tæt ved sin hjemstavn og vores 21-5 kontor i Hørsholm – fritiden nyder hun at tilbringe tid med sin mand Morten og sønnike Adam samt en stor familie og vennekreds. Der tilbringes en del tid på tilskuerpladserne, når Adam spiller sine fodboldkampe, men også indretningen af familiens sommerhus i Odsherred og især rejser trækker. Carinas eget boldøje er i spil, når hun er på tennisbanen, og elles afsluttes dagen gerne med en aften gåtur.