21-5's hyggelige hovedkontor i Hørsholm
Head of Stakeholder Management

Lone Friis

Lone er uddannet Statsautoriseret Ejendomsmægler og har blandt andet været selvstændig ejendomsmægler i en del år. Hun kommer senest fra en stilling som Senior Sales Specialist med salg af IT løsninger.

I sine tidligere jobs har Lone haft talrige dialoger med familier for hvem det er en meget stor beslutning at sælge eller købe hus – de kompetencer der kommer ud af det, bruger Lone i sit 21-5 arbejde.

Lone er smilende, udadvendt og oprigtigt interesseret i mennesker. Derfor har hun også en Life Coach uddannelse og har løbende opkvalificeret sig i at være god til at møde mennesker på en behagelig måde - så man føler sig mødt.

Lone har ansvaret for at generalforsamlinger og en række andre drift møder med ejere i 21-5 afvikles professionelt og i sand 21-5 ånd. Her gør Lone sig umage for at afholde gode møder der kommer mest muligt ud af for alle parter.

Privat bor Lone i Roskilde med sine to piger Smilla og Thea.

Fritiden bruger Lone på kaffe drikkeri med veninder og i øvrigt at være sammen med familie og venner. Hun elsker kreative processer både inde og ude og meget gerne med en lydbog eller god podcast i ørerne.

Hun ville ønske, at hun kunne prale af at løbe Marathon og deltage i fitness konkurrencer, men det kan hun ikke... Til gengæld elsker hun chokolade, god vin og ikke mindst lange gåture i det smukke naturskønne område der ligger i nærheden af hendes hjem - og gerne med en veninde, så verdenssituationen kan blive vendt ved samme lejlighed.