21-5's hyggelige hovedkontor i Hørsholm
Hannah er en del af Stakeholder teamet, hvor hun med sit meget vellidte væsen elsker at gribe udfordringer.
Design

Hannah Dina Sørensen

Hannah er en del af Design, hvor hun med sit meget vellidte væsen elsker at gribe udfordringer. Hun gebærder sig på fineste vis i en hverdag med fart over feltet, og en presset kalender fyldt med arbejde, venner og familie. Hun bor i København med en god veninde og holder meget af at være flyttet ind til indre by, hvor der er masser af liv. 

Hannah er student fra Virum Gymnasium i 2020, hvorefter et ophold på Vallekilde Højskole gav Hannah mulighed for at fordybe sig i hovedfagslinjen ”Event og lederskab”.

Hannah holder af at være i gang hele tiden, og har haft fritidsarbejde siden hun var 13 år - primært i servicebranchen. Hun elsker at rejse og opleve anderledeshed ved at være i fremmede omgivelser. Det var blandt andet det, der førte hende til Mississippi som udvekslingsstudent, hvor hun fik indgående kendskab til sydstaternes kultur og blev flydende på engelsk.

Udover 21-5 byder Hannahs fremtid på en videregående uddannelse, som ikke alene rammer hendes interesser, men som også giver plads til at arbejde kreativt med kommunikation og medier.