21-5's hyggelige hovedkontor i Hørsholm
Hannah er en del af Stakeholder teamet, hvor hun med sit meget vellidte væsen elsker at gribe udfordringer.
Jazz & Completion

Hannah Dina Sørensen

Hannah er en del af Jazz & Completion, hvor hun med sit meget vellidte væsen elsker at gribe udfordringer. Hun gebærder sig på fineste vis i en hverdag med fart over feltet, og en presset kalender fyldt med arbejde, venner og familie. Hun bor i København med en god veninde og holder meget af at være flyttet ind til indre by, hvor der er masser af liv. 

Hannah er student fra Virum Gymnasium i 2020, hvorefter et ophold på Vallekilde Højskole gav Hannah mulighed for at fordybe sig i hovedfagslinjen ”Event og lederskab”.

Hannah holder af at være i gang hele tiden, og har haft fritidsarbejde siden hun var 13 år - primært i servicebranchen. Hun elsker at rejse og opleve anderledeshed ved at være i fremmede omgivelser. Det var blandt andet det, der førte hende til Mississippi som udvekslingsstudent, hvor hun fik indgående kendskab til sydstaternes kultur og blev flydende på engelsk.

Udover 21-5 byder Hannahs fremtid på en videregående uddannelse, som ikke alene rammer hendes interesser, men som også giver plads til at arbejde kreativt med kommunikation og medier.