21-5's hyggelige hovedkontor i Hørsholm
Sales & Relations Norge

Lise Pedersen

Lise har ansvaret for at formidle 21-5 konceptet til norske familier.

Lise blev kendt med 21-5 konceptet, da hun boede og arbejdede i Danmark og kom i snak med nogle naboer, som talte varmt om sine 5 flotte ferieboliger. Hun har derfor selv været glad medejer i DK19 siden 2017. Glæden var så stor, at hun i nogle år har gået med drømmen om at arbejde for 21-5, og på den måde hjælpe med at sprede det glade budskab fra Danmark til Norge om 21 familier, som deler 5 fantastiske ferieboliger.

Lise kommer fra finansbranchen, hvor hun har mange års erhvervserfaring fra nordiske finanskoncerner indenfor forsikring, bank og konsulentvirksomhed. Her har hun haft mange forskellige roller og opgaver fra salg og rådgivning til coaching og ledelse. Hun har en bred uddannelse inden for socialfag, psykologi, økonomi og innovation, og har interesse for kommunikation, samarbejde og organisationskultur. Lise har derfor fundet sig godt til rette i 21-5, hvor værdierne ikke bare er noget, som er skrevet ned i en personalehåndbog, men noget som alle i 21-5 er bevidste om hver eneste dag. Det er en god oplevelse hver dag at glæde sig til at gå på arbejde. Lise er ansvars- og kvalitetsbevidst, og vil strække sig langt for at gøre kunderne glade.

Privat har Lise haft et ben i Danmark og et ben i Norge i flere år, og hun er ikke i stand til at give slip på noget af landene. Om sommeren bruges der meget tid på golf, fortrinsvis i Danmark, hvor hun er medlem af Rungsted Golfklub, mens det om efteråret og vinteren er Norge, som frister med fjeldture og skiløb.

Lise bor i Stavern i Norge, og arbejder fra 21-5 kontoret i Oslo, når hun ikke er sammen med resten af 21-5 teamet i Hørsholm.